Kittens

  • !!! Voorwaarden
    zie kittenbeleid en karakter
    U kan zich bij ons altijd op de wachtlijst laten zetten, maar geduld is een schone zaak ;-)
    Voor wildkleur (op de tweede plaats sorrel en vooral voor de somali's momenteel) is er over het algemeen veel vraag en dient u soms veel geduld te hebben. Maakt kleur niets uit hebt u sneller kans op een kitten.

Ozira en Thunder Thor zijn op 5 maart 2017 ouders geworden van 2 sorrel zilver abessijn v. poesjes, deze zijn reeds besproken door mensen van op de wachtlijst. Foto's kan u hier zien.

Op de kaart hieronder zie je waar onze kittens zijn gevestigd in België en Nederland,
het huisje is onze cattery, de blauwe zijn de katertjes, de roze de poesjes en onder de groene wonen meerdere Nanu-Emuishéré's kittens.
Verder zijn er ook 2 poesjes in Duitsland en 1 in Noorwegen gevestigd.

Kittenadoptanten zijn ook steeds welkom 'indien ze dit zelf willen' op mijn persoonlijke facebookpagina, het is altijd leuk om op die manier af en toe van de kittens te horen, foto's te zien, maar dat mag natuurlijk ook via E-mail of de facebookcatterypagina, wat men zelf het makkelijkste, aangenaamste vindt ;-)

     

Kittens

 

Op 14 juni 2017 zijn Thunder Thor en Ozira trotse ouders geworden van
2 sorrel zilver abessijn v. poesjes

Nanu-Emuishéré's Ozira

Er zijn 2 sorrel zilver abessijn v. poesjes geboren (en 2 sterretjes :'( ) , de kittens zijn reeds in optie door mensen op de wachtlijst

 

Verwacht

 

 


Planning   

Plannen kunnen altijd wijzigen doordat de natuur niet meewerkt, je ook rekening moet houden met verschillende zaken, zoals afspraak met dekkatereigenaar, het vervoer ernaar, ...

 

Vanaf dat Unique krols wordt, mag ze op
rendez vous met Thunder Thor

Nanu-Emuishéré's Unique

Kittens zullen somali of abessijn v. zijn in de kleuren zwart zilver, sorrel zilver (mogelijk wildkleur, sorrel als Unique het non silver gen draagt)