Kittens

  • !!! Voorwaarden
    zie kittenbeleid en karakter
    U kan zich bij ons altijd op de wachtlijst laten zetten, maar geduld is een schone zaak ;-)
    Wij hebben niet aan de lopende band kittens, en voor wildkleur (op de tweede plaats sorrel en vooral voor de somali's momenteel) is er over het algemeen veel vraag en dient u soms veel geduld te hebben. Maakt kleur niets uit hebt u sneller kans op een kitten :-) .

Ozira en Thunder Thor zijn op 14 juni 2017 ouders geworden van 2 sorrel zilver abessijn v. poesjes, deze zijn reeds in reservatie door mensen van op de wachtlijst. Klik hier om ze te zien.

Op de kaart hieronder zie je waar onze kittens zijn gevestigd in België en Nederland,
het huisje is onze cattery, de blauwe zijn de katertjes, de roze de poesjes en onder de groene wonen meerdere Nanu-Emuishéré's kittens.
Verder zijn er ook 2 poesjes in Duitsland en 1 in Noorwegen gevestigd.

Kittenadoptanten zijn ook steeds welkom 'indien ze dit zelf willen' op mijn persoonlijke facebookpagina, het is altijd leuk om op die manier af en toe van de kittens te horen, foto's te zien, maar dat mag natuurlijk ook via E-mail of de facebookcatterypagina, wat men zelf het makkelijkste, aangenaamste vindt ;-)

     

Kittens

 

Op 14 juni 2017 zijn Thunder Thor en Ozira trotse ouders geworden van
2 sorrel zilver abessijn v. poesjes

Nanu-Emuishéré's Ozira

Er zijn 2 sorrel zilver abessijn v. poesjes geboren (en 2 sterretjes :'( ) , de kittens zijn reeds in reservatie door mensen op de wachtlijst

 

Verwacht

 

 


Planning   

Plannen kunnen altijd wijzigen doordat de natuur niet meewerkt, je ook rekening moet houden met verschillende zaken, zoals afspraak met dekkatereigenaar, het vervoer ernaar, ...

Het duurt een beetje langer dan verwacht dat Unique krols wordt, terwijl ze eerst aan de lopende band krols werd. Wij vinden dit aan de ene kant zeer goed nieuws omdat we de poes liever niet laten dekken als ze pas 1 jaar is geworden en omdat er dringend rust nodig was in de groep. Door het oepsnestje van Solana hebben we geen rustperiode kunnen inlassen wat na de ruzieperiode ivm Joli wel nodig was. Voor de mensen die wachten op een kitten is dit natuurlijk minder leuk, maar ivm gezondheid kan ik dit alleen toejuichen.

Vanaf dat Unique krols wordt, mag ze op
rendez vous met Thunder Thor

Nanu-Emuishéré's Unique

Kittens zullen somali of abessijn v. zijn in de kleuren zwart zilver, sorrel zilver (mogelijk wildkleur, sorrel als Unique het non silver gen draagt)